ФАУНА ОЧИМА ДІТЕЙ

На виконання наказу від 26 вересня 2017 року № 209 «Про проведення Тижня художньо-естетичного відділу», з метою формування пізнавальної, соціальної, творчої компетентності вихованців гуртків художньо-естетичного відділу, підвищення професійної майстерності керівників гуртків, впровадження сучасних форм та методів навчання в практику роботи педагогів відділу в період з 02 по 07 жовтня 2017 року проходив Тиждень художньо-естетичного відділу «Фауна очима дітей».

Розпочався він виставкою творчих робіт вихованців «Зоологічний калейдоскоп». Розміщена виставка у фойє закладу.

У перший день Тижня в гуртку «Бісероплетіння» (кер.гуртка Устенко М.В.) відбувся виховний захід «Подорож у світ тварин», а у гуртку «Іграшка моєї мрії» (кер.гуртка Хомецька Т.Ю.) – «Лікування домашніми тваринами» .

Арт-акція «Мій чотирилапий друг» та творча майстерня «Фантастична тварина» пройшла у гуртку «Живопис» (керівник гуртка Шинкаренко Т.Г.). Вихованці гуртка «Веселкове зернятко» (керівник гуртка Розанова Л.П.) протягом тижня малювали тварин і птахів. Керівник гуртка «Бісероплетіння» Приходько О.Г. провела годину спілкування «Тварина в природі», а вихованці гуртка «Бісероплетіння» (керівник гуртка Кодола О.М.) грали в ланцюжок «Тварини нашого краю».

У другий день Тижня в гуртку «Іграшка моєї мрії» (кер.гуртка Хомецька Т.Ю.) пройшло відкрите заняття на тему «Казкові звірі», а вихованці гуртка «Вишивка» (кер.гуртка Бобровіцька К.В.) відповідали на питання вікторини «Я у світі не один, що я знаю про тварин».

Третій день Тижня розпочався виховним заходом «Подорож у світ тварин» у гуртку «Народні іграшки та сувеніри» (кер. Гуртка Макарова Т.А.). У гуртку «Сувенір» (кер.гуртка Мартиненко Н.В.) пройшло заняття з виготовлення фігурок тварин з черепашок, а практичний психолог Кузнєцова Н.В. провела відео лекторій «Не будь байдужим». У гуртку «Іграшка моєї мрії» (кер.гуртка Хомецька Т.Ю.) пройшло інтелект-шоу «Хочу все знати про тварин», а у гуртках «Бісероплетіння»» (кер.гуртків Кодола О.М., Приходько О.Г. та Устенко М.В.) відповідно проведені цікава перерва «Кросворд-картинки», гра «Знайди мою домівку» та бесіда – гра «Тварини в житті людини».

У четвертий день Тижня вихованці гуртка «Народні іграшки та сувеніри» (кер.гуртка Макарова Т.А.) провели конкурс малюнків на тему «Мій улюбленець».

В останній день Тижня пройшла вікторина «Тварини-брати наші менші» у гуртку «Іграшка моєї мрії» (кер.гуртка Хомецька Т.Ю.).

Активну роботу в рамках акції «Вчимося робити добро» провели вихованці гуртків «Народні іграшки та сувеніри» (керівник гуртка Макарова Т.А.), «Веселкове зернятко» (керівник гуртка Розанова Л.П.), «Живопис» (керівник гуртка Шинкаренко Т.Г.), «Сувенір» (керівник гуртка Мартиненко Н.В.), «Іграшка моєї мрії» (керівник гуртка Хомецька Т.Ю.).

/Files/images/admn/martinenko/2.jpg

/Files/images/admn/martinenko/3.jpg

/Files/images/admn/martinenko/3.jpg

/Files/images/admn/martinenko/5.jpg/Files/images/admn/martinenko/6.jpg/Files/images/admn/martinenko/7.jpg/Files/images/admn/martinenko/8.jpg
/Files/images/admn/martinenko/1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 167