В рамках атестацій керівника гуртка «Початкове технічне моделювання», Музичук A.B. 18.12.2023р. проводився керівником гуртка масовий захід: «Змагання з авіамодельного спорту» (мікромоделі літаків).

В рамках атестацій керівника гуртка «Початкове технічне моделювання», Музичук A.B. 18.12.2023р. проводився керівником гуртка масовий захід: «Змагання з авіамодельного спорту» (мікромоделі літаків).

B них приймали участь вихованці «Початкового технічного моделювання» , керівників Музичук А.В. та Шиловської B.O. Метою змагань є військово-патріотичне виховання, оволодіння військово-технічними знаннями, вивченням героїчних сторінок українського народу, формування і розвиток технічного мислення, конструкторських здібностей, стійкого інтересу до технічної творчості, зокрема-авіамоделювання, вдосконалення спортивної майстерності авіамоделістів, підготовка гуртківців до більше важких і відповідальних змагань в житті, організації змістовного дозвілля.

Програмою змагань передбачалась особиста першість серед учасників шкільного віку з моделями на дальність польоту:

- модель метального планера з розмахом крил 150мм, 350мм, 500мм.

Вихованці з завданням справилися на відмінно. Моделі відповідали вимогам положення і спортсмени досягли таких результатів:

-розмах крил 150мм.:

І місце - Ковалевський Станіслав

ІІ місце - Дмитренко Роман

ІІІ місце - Козак Михайло

-розмах крил 350мм.:

І місце - Коваленко Єгор

ІІ місце - Козак Михайло

ІІІ місце - Гетьман Мирон

-розмах крил 500мм.:

І місце - Криворот Данило

ІІ місце - Слободяник Євген

ІІІ місце - Пшеничний Євген

-розмах крил 500мм. (старша вікова група):

І місце - Стась Данило

ІІ місце - Панфілова Марія

ІІІ місце - Козяр Вікторія

На масовому заході були присутні заступники директора по навчально-виховній роботі Полоник Н.В. та Піта С.І.

Отримавши дипломи та подяки, вихованці повернулися додому щасливі та задоволені.

/Files/images/novini_2023r/muzichuk/10.jpg/Files/images/novini_2023r/muzichuk/9.jpg/Files/images/novini_2023r/muzichuk/2.jpg/Files/images/novini_2023r/muzichuk/4.jpg/Files/images/novini_2023r/muzichuk/3.jpg/Files/images/novini_2023r/muzichuk/5.jpg/Files/images/novini_2023r/muzichuk/6.jpg/Files/images/novini_2023r/muzichuk/7.jpg/Files/images/novini_2023r/muzichuk/8.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 42