Вітаємо з перемогою, вихованців гуртка "Прикладна графіка", які брали участь у ІІ Всеукраїнському конкурсі мистецтв "Різдвяне диво"

Вихованці гуртка "Прикладна графіка" брали участь у ІІ Всеукраїнському конкурсі мистецтв "Різдвяне диво", засновником якого є громадська організація Динаміка успіху. Своїми малюнками діти довели, що вірять у святкові казкові дива, попри реалії буденності. В результаті маємо відзнаки: 6 Перших премій. Учасники нагороджені дипломами, медалями та кубком. Керівник гуртка Устенко М.В. отримала подяку за професійну підготовку, плідну творчу співпрацю, збереження та розвиток культури України.

/Files/images/novini2024/konkursi/prikladna_grafka/2.jpg/Files/images/novini2024/konkursi/prikladna_grafka/3.jpg/Files/images/novini2024/konkursi/prikladna_grafka/4.jpg/Files/images/novini2024/konkursi/prikladna_grafka/5.jpg/Files/images/novini2024/konkursi/prikladna_grafka/6.jpg/Files/images/novini2024/konkursi/prikladna_grafka/7.jpg/Files/images/novini2024/konkursi/prikladna_grafka/8.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 49