Вихованці літературного гуртка «Джерело NEWS», зайняли друге призове місце у Міжнародному конкурсі мистецтв «А я люблю...» який проводився (дистанційно ) у м. Києві 12 лютого поточного року.

Вихованці літературного гуртка «Джерело NEWS», керівник Колосовська О.Д., згуртовані бажанням , вивчати літературні жанри та сценічну мову, відкривають для себе чарівний світ української мови, вивчають літературу на кращих зразках поезії і прози.

За час роботи гуртка його вихованці відчули потяг до рідного віршованого слова, до написання перших поетичних рядків та створення інтермедій. Серця гуртківців відкрилися назустріч любові, оскільки вірші Миколи Вінграновського, Ліни Костенко, Сергія Жадана написані чарівною мовою, зрозумілою юним романтикам...

Тому є вже перший вагомий успіх - друге призове місце п'ятьох

гуртківців у Міжнародному конкурсі мистецтв «А я люблю...» який проводився (дистанційно ) у м. Києві 12 лютого поточного року.

Серед досягнень - Іванна Бєліцька була відзначена журі в номінації «Авторська поезія» за вірш «Дружба».

Троє юних знавців поезії Ліни Костенков номінації «Художнє читання» : Поліна Єременко (вірш «Несказане»), Давід Меркулов (вірш «Моя любове»), Сільвія Сабадан (вірш «Хуртовина»).

Дмитро Царенко, шанувальник лірики Миколи Вінграновського, отримав свою першу творчу перемогу за вірш «Сеньйорита Акація»)

Подякою оргкомітету конкурсу відзначена керівник гуртка Олена Колосовська.

У найближчих планах гуртка - підготовка до Дня поезія і проведення заходу до Дня народження (94-ї річниці) Ліни Костенко.

Перші успіхи надихають на участь у нових конкурсах та культмасових заходах.


Авторський вірш "Дружба", читає Іванна Бєліцька


Кiлькiсть переглядiв: 17